ONZE DIENSTEN

U wil een nieuwe telefoon. Weet u al welk toestel u gaat kiezen? Past het toestel bij de activiteiten die u ermee uit wil voeren? Neemt u hier een abonnement bij? Of wil u juist alleen een abonnement, zonder nieuw toestel? En bij welke provider neemt u dat abonnement?

Dit zijn lastige vragen. MTC Telecommunicatie helpt u graag bij het beantwoorden hiervan. Dit doen we met jarenlange kennis en ervaring. Met onze hulp kiest u het toestel en/of abonnement wat bij u past. Deze hulp biedt MTC Telecommunicatie niet alleen aan particuliere, maar ook aan zakelijke klanten. Voor hen is het immers net zo belangrijk om toestellen en abonnementen af te sluiten die passen bij hun belgedrag en datagebruik.

De service van MTC Telecommunicatie stopt niet na aanschaf van nieuwe toestellen en abonnementen. Het instellen van telefoons en het overzetten van gegevens zijn zaken die MTC Telecommunicatie graag voor u uitvoert. Ook blijft u altijd welkom voor het stellen van welke vraag dan ook! Denk bijvoorbeeld ook eens aan MTC Telecommunicatie wanneer uw mobiele telefoon of tablet kapot is. Reparatie van smartphones en tablets doen we namelijk graag. Dit doet MTC Telecommunicatie met originele onderdelen, zodat uw toestel na de reparatie weer als nieuw is.

Daarnaast is MTC Telecommunicatie er op het gebied van internet, bellen en televisie. Advies hierbij is namelijk ook wenselijk vanwege het enorme aanbod.

Al met al zorgt MTC Telecommunicatie ervoor dat u zorgeloos kunt blijven internetten en bellen en zorgeloos televisie kunt kijken.

LEES MEER OVER ONZE DIENSTEN