ABONNEMENTEN

Voor abonnementen voor de mobiele telefoon en voor abonnementen voor internet, bellen en tv bent u bij MTC Telecommunicatie op het goede adres. Wij helpen particulieren en bedrijven hier graag namelijk bij. Wanneer u een totaal nieuw abonnement wil afsluiten, wanneer u over wil stappen en zelfs wanneer u uw huidige abonnement wil verlengen.

Wanneer u een nieuw abonnement af wil sluiten, is het wel zo fijn wanneer deze past bij uw datagebruik, belgedrag en kijkgedrag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over uw portemonnee. Bij MTC Telecommunicatie bent u niet gebonden aan één provider. Dit maakt dat er altijd een abonnement te vinden is dat bij u past. Benieuwd naar de providers van de abonnementen die MTC Telecommunicatie aanbiedt? Een overzicht hiervan vindt u hieronder.

KAN U UW ABONNEMENT AL VERLENGEN?

Wellicht is het mogelijk om uw huidige abonnement voor uw mobiele telefoon te verlengen. Dit kan na een bepaalde tijd die afhankelijk is van uw provider.

MTC Telecommunicatie kijkt graag voor u na of u uw abonnement al kan verlengen. Hiervoor vult u onderstaand formulier in. Eén van onze werknemers kijkt dan voor u na of u uw abonnement al kan verlengen. Vervolgens laat hij u weten wat het antwoord op uw vraag is.

Naam

Geboortedatum

Postcode

E-mailadres

Provider

Mobiele telefoonnummer