Over ons

Welkom bij MTC Telecommunicatie, de specialist op het gebied van mobiele, vaste en datacommunicatie. Wij zijn een bedrijf met jarenlange kennis op het gebied van telecommunicatie in de meest brede zin van het woord. Wij gaan nog verder, waar andere telecombedrijven al lang zijn gestopt. Wij verkopen niet alleen de mobiele telefoon, maar voorzien u ook van het juiste advies. Welke telefoon is het meest geschikt voor u? En welk abonnement met welke uitbreidingen zijn geschikt voor uw belgedrag en data gebruik? MTC Telecommunicatie helpt u met het maken van de juiste keus. Wij zijn namelijk pas echt tevreden als u het ook bent.

In onze winkels vindt u een ruim aanbod aan producten en veel informatie over de verschillende diensten die wij leveren. Ook voor bedrijven is MTC Telecommunicatie de juiste partner. Onze medewerkers berekenen voor u de meest interessante abonnementsvormen uit, zodat u altijd voordelig belt. Geen zorgen en hoofdbrekend werk meer bij het uitzoeken van alle telecomzaken binnen uw bedrijf.

Tevens kunt u in onze winkels terecht voor de reparatie van uw telefoon of tablet. We zijn al jaren gespecialiseerd in reparaties van onder andere Apple, Samsung, Sony, Nokia ect.
Zoals het vervangen van uw scherm, accu, oplaadmodule en andere hardware of software problemen.
Wij werken uitsluitend met originele onderdelen maar mogelijk anders met de beste kwaliteit imitatie onderdelen. Dit zal altijd gebeuren in overleg met u.